Car-Search Rob Schaepkens heeft verbouwd!

Vanaf 1 februari  2016 ben ik te vinden in het rechtse gedeelte van mijn bedrijfspand.

 

 

Car-Search Rob Schaepkens is ontstaan uit Autobedrijf Rob Schaepkens.

In 1979 ben ik begonnen in de autobranche en heb ik alle facetten van het autobedrijf doorlopen. In 1999 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan door een autobedrijf in Swalmen over te nemen. Dit autobedrijf heb ik tot afgelopen jaar met veel plezier gerund. Door de jaren heen werd mij steeds vaker gevraagd om auto´s via internet te zoeken omdat hierdoor de keuze groter is dan in de eigen omgeving en door een groter aanbod de prijzen dan vaak gunstiger zijn. Ik ben toen voor klanten op zoek gegaan naar een voor hun geschikte auto en heb deze aangekocht. In ons autobedrijf kreeg de auto het benodigde onderhoud ; altijd volgens fabrieksopgave; een nieuwe Apk keuring en werd de auto netjes gepoetst alvorens deze werd afgeleverd.
Nu de vraag naar Car-Search steeds groter wordt heb ik besloten om alleen met deze succesformule verder te gaan en kan mij hier dus volledig op te richten. Ruim 100 auto´s per jaar vinden zo hun nieuwe eigenaar.

Rob-Schaepkens

In de bijlage Car-Search kunt u lezen hoe het werkt.

Car-Search Rob Schaepkens is gevestigd aan de Bosstraat 51a in de plaats Swalmen op ongeveer 3 kilometer van de stad Roermond.
Eerlijk advies en een solide garantie zijn de fundamenten voor een vertrouwde deal en een langdurige, zakelijke relatie!
Naast Car-Search kunt u bij mij terecht voor nieuwe en gebruikte automobielen.
Maar ook voor aankoopadvies of bemiddeling sta ik graag voor u klaar.
Voor de beste leaseprijs voor uw zakelijke auto ga ik ook graag aan de slag.
Heeft u een auto te koop en wilt u deze niet zelf verkopen dan doe ik dat graag voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Car-Search Rob Schaepkens

Bosstraat 51a

6071 XS  Swalmen

Tel.: 0475-501621

Mob: 0650218259

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Btw.:   NL068727902B01

KvK:    13042570

Nap logo
RDW logo